barryn2000

Forum Replies Created

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Upgrading MapPress #11219
    barryn2000
    Participant

    If you have custom icons, back up your wp-content/uploads/mappress/icons folder. My upgrade overwrote the folder.

    in reply to: Cannot delete mappress plugin #11218
    barryn2000
    Participant

    Update

    Seems the upgrade deleted my custom icons. I didn’t notice it until today. It wasn’t too painful, I just had to reload them. Would it be possible to have the install check if files exist in the wp-content/uploads/mappress/icons folder before overwriting?

     

     

    in reply to: Cannot delete mappress plugin #11188
    barryn2000
    Participant

    Just wondering about this…have you heard of any managewp conflicts? I moved about 15 sites to managewp.

    in reply to: Cannot delete mappress plugin #11187
    barryn2000
    Participant

    no error message at all…

    I’ll delete the folder.

    in reply to: Can't see custom icons in 2.38.4-beta #10039
    barryn2000
    Participant

    Chris

    The uploads folder in media settings is:

    wp-content/themes/directorypress/thumbs

    I tried using:

    wp-content/themes/directorypress/thumbs/mappress/icons

    wp-content/themes/directorypress/thumbs/uploads/mappress/icons

    Neither worked…

    I reset the site to the  default uploads folder:

    wp-content/uploads/mappress/icons

    that didn’t work either…

     

    I emailed you a screenshot. let me know when you have time and I’ll email you the login.

    in reply to: Link in infowindow causing ajax error #10038
    barryn2000
    Participant

    Thanks Chris…I was worried about the settings changing. Seems it retained them after the delete

    in reply to: Link in infowindow causing ajax error #10019
    barryn2000
    Participant

    Followed the install instructions but it failed. I tried to deactivate plugin and install failed as well.

    I hate to have to delete and start over again…any suggestions?
    Installing Plugin from uploaded file: mappress-google-maps-for-wordpress.zip
    Unpacking the package…

    Installing the plugin…

    Destination folder already exists. /home/roof/public_html/wp-content/plugins/mappress-google-maps-for-wordpress/

    Plugin install failed.

     

    in reply to: Can't see custom icons in 2.38.4-beta #10018
    barryn2000
    Participant

    “I modified the php and javascript files so that I could include my images in your icon folders”

    Please share!

    Why not have all the icons in a folder available in the dropdown?

    I tried adding them to my uploads folder and nothing showed. I altered my uploads folder in settings to default and I was able to see the custom icon names (dot.png) available to show but no image…just the name. When I picked that icon name, it showed nothing and I was unable to change it back. I had to delete the POI totally and recreate it to get the standard list back.

    I also tried to trick the system by renaming dot.png to arts.png and swaping them out with filezilla and it disabled the whole icon selection. I swapped them back and it worked again.

    in reply to: Link in infowindow causing ajax error #9972
    barryn2000
    Participant

    I tried putting it in three different spots….Still showed tooltips each time.

    [mashup tooltips="false" width="875px" height="375px" show="query" show_query="meta_key=featured&meta_value=yes&posts_per_page=-1"]

    [mashup width="875px" height="375px" show="query" show_query="meta_key=featured&meta_value=yes&posts_per_page=-1" tooltips="false"]

    [mashup width="875px" height="375px "tooltips="false" show="query" show_query="meta_key=featured&meta_value=yes&posts_per_page=-1"]

     

    I do want the tooltips and I’m fine with editing the POI for initial signups while you ferret out the bug.

     

    in reply to: Link in infowindow causing ajax error #9970
    barryn2000
    Participant

    OK….I misunderstood the setting (Update on publish) but, looking at it’s function, for me it’s connected to the other problem….if I have to manually create a POI map for every listing and edit them on every change.  In DirectoryPress, the listing owner cannot see the mappress or excerpt edit window in their admin panel.

    I really need the automation.

     

    in reply to: Link in infowindow causing ajax error #9968
    barryn2000
    Participant

    BTW, I just made a post on PremiumPress forums about your plugin. Map integration is a pretty common frustration with their theme customers.

    Hope you get some orders!

    in reply to: Link in infowindow causing ajax error #9966
    barryn2000
    Participant

    Chris

    I tried to turn off the tooltips but….no matter if the box was ticked or not, it still showed the tooltips..

    I finally figured out why….umm, not really why but where the lat/lng tooltip was coming from. I went to the listing page (post) and looked at the automatic map and POI for the post and it was entered by lat/lng. I tried to edit the POI (change the POI name) . No matter what I entered….it saved as lat/lng. Finally, I deleted the automatic map and created a new one, using the same lat/lng to create it but then after creating I would change it……….and it would then keep the change!

    It’s still creating automatic maps for every post but as long as I delete, create, edit and save….the tootips seem to stay with the manual map.

    It would be really nice if the automatic map used the post name and I didn’t have to edit every signup…..it would be 100% automated.

    I hope this helps you track the bug down…..I like automated 🙂

     

     

    in reply to: Link in infowindow causing ajax error #9959
    barryn2000
    Participant

    Thanks Chris

    The dummy page and [mapress] shortcode was a sort of plan C  because the widget and mashup queries wasn’t working. That led to the linking issue in the map location editor.

    A few updates…

    I went ahead and deleted the stable 2.38 install and went to the beta 2.38.3 install.  I still couldn’t get the widget query to work out but was able to get the map on the homepage using the mashup shortcode with a few tweaks and a lot of trial and error on query syntax.

    First, I added a widget box (“Blank Widget”) to the homepage via the directorpress theme admin panel. This also allowed me to add some HTML around the mashup code.  After searching in both this and the DP forum, I was able to collect the proper inclusions for the shortcode to screen the output to just paid listings (using featured meta key) and to re-size the mashup map.

    Here’s what finally worked…

    [mashup width="875px" height="375px" show="query" show_query=meta_key=featured&meta_value=yes&posts_per_page=-1]

    I’m down to one last problem (sorta)…when I hover over the map icons, it shows the lat/lon of the location pin versus the post name. I tried to add (marker_title=”post” marker_body=”excerpt”) in different places of the mashup shortcode line and it seems to have no effect.

    Everything else seems to be working fine….when I click the map icon, it opens the infowindow, shows the listing (post) name and it links to the listing perfectly when clicked.

    the website is roofcleaningcontractors dot com

    Any help with this last issue would be great!!!

    in reply to: Link in infowindow causing ajax error #9947
    barryn2000
    Participant

    Additional info…

    Using stable version 2.38 Pro

    Created map in a hidden page to generate and edit map and then showing map on homepage via a blank widget with shortcode [mappress mapid="x"].

    I tried using the plugin widget but the query’s and custom field wouldn’t work.

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)