esscott

Forum Replies Created

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: White screen when using Cred Forms Plugin #15279
    esscott
    Participant

    Thank you so much for your quick reply (again) you have great tech support.

    This issue is one of those that drive me crazy with websites…

    I wrestled with this for 3 hours last night, and this morning it is all working fine – like magic.

    The ONLY thing I did was enable debug mode and save the config file… I don’t know if it could have been a permissions issue with that file or if it was a server issue.

    So, thanks for help, but it seems like it is okay FOR NOW.

    in reply to: Custom Post Type Mashups (using toolset plugin) #12745
    esscott
    Participant

    FYI… I got an answer from support on the Types and Views plugin and it worked perfectly:

    I created a custom shortcode to map the Views query to MapPress. The code is following, I added it to functions.php in your theme:

    add_shortcode('wpv-post-mashup', 'views_mashup');
    function views_mashup($atts) {
      global $WP_Views, $mappress;
      $atts['query'] = $WP_Views->post_query->query_vars;
      return $mappress->shortcode_mashup($atts);
    }

    Then in your View you have to the shortcode like this [wpv-post-mashup width=”98%” height=”300″ adaptive=”true”]

    Please let me know if you are satisfied with my answer and if I can help you with any other questions you might have.

    Regards,
    Caridad

    in reply to: Custom Post Type Mashups (using toolset plugin) #12669
    esscott
    Participant

    I placed the code in the index.php file, (see image http://showthedrive.com/wp-content/uploads/2013/05/Screen-Shot-2013-05-24-at-10.32.30-AM.png )

    It shows nothing on my event page, but it does on the blog home page.

    I’m thinking because the page was created with the Views plugin, it is using the views short code to display content and not the normal WP query.

    Not sure how to fix that…

    in reply to: Custom Post Type Mashups (using toolset plugin) #12665
    esscott
    Participant

    I can get the map of the location (the parent) to show up on the event listing (the child):

    http://showthedrive.com/events/

    (password is driver)

    But shouldn’t the mashup be showing all the maps on the page in the mashup map on the top?

    in reply to: Custom Post Type Mashups (using toolset plugin) #12663
    esscott
    Participant

    OK… I have the map on the “locations page” working PERFECTLY! Thanks.

    Now I’m on the event page…

    http://showthedrive.com/events/

    The trick here is my events don’t actually have any map data associated with them. Instead they are “child-post” of locations.

    I have my “view” set up to display the map of the location on the event post… so I was hoping to be able to use the “current” and Mappress would see the “location” map within the event post and create a mashup on the top of the event list page.

    I’m afraid I’m fighting the “global WordPress query ($wp_query)” you mention above.

    I found a post on the Types and Views support forum where you chased this with another user, but I’m afraid it left me confused.

    How do I change the global WordPress query ($wp_query)?

    in reply to: Custom Post Type Mashups (using toolset plugin) #12661
    esscott
    Participant

    Sorry to be so dumb… I figured it out.

    I had: query=”posts_per_page=-1&post_type=post”

    I changed it to: query=”posts_per_page=-1&post_type=location”

    Everything works fine!!!

    in reply to: Geocode problems with using custom fields city & state #12300
    esscott
    Participant

    Absolutely correct… Mappress was doing exactly what I was telling it to do – I had not replaced the numeric default values in my custom fields (they were numerical and didn’t include the actual state name).

    Placed the actual state names in the fields, and everything works beautifully!

    Thanks Chris for helping on this – sorry for taking up your time for such a bone headed mistake on my part!

    in reply to: Geocode problems with using custom fields city & state #12289
    esscott
    Participant

    Thanks for the reply. Where should I send you a link to the admin?

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)