kathycac

Forum Replies Created

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: issue on custom post types #13112
    kathycac
    Participant

    I went back to an older version of metabox and it’s working fine.

    I’ll let the plugin developer know.

    in reply to: issue on custom post types #13111
    kathycac
    Participant

    Chris,

    I’ve narrowed down the issue to a conflict with the “metabox” plugin. I’m not actually using it as a plugin but have it included as part of my theme.

    I also used the metabox plugin on the other site where things were working fine. The metabox plugin is probably an earlier version there.

    Any idea why there could be a conflict with a plugin like metabox?

    Thanks,

    Kathy

    in reply to: Maps & Custom Fields – No Maps Generated #12504
    kathycac
    Participant

    It’s a field with an editor – visual and text views. I’m using a custom meta box plugins to assist with building the functions for the custom fields.

    Your plugin is working great! Now I just have to go through and change all the addresses. : (

    in reply to: Maps & Custom Fields – No Maps Generated #12501
    kathycac
    Participant

    Hi Chris,

    Changed my field from wysiwyg to text and split it in two – street address and city, state, zip. Works great now!

    Thanks,

    Kathy

    in reply to: Maps & Custom Fields – No Maps Generated #12500
    kathycac
    Participant

    Hi Chris,

    I’m working on a site for a public school system. I have my custom post type of “school” enabled for maps and a wysiwyg field for the complete address.

    The automatic map works on some but not all of the schools. (about 20 out of 82)

    I have examined the address field for spurious characters.  I’ve tried eliminating all other plugins.  I’ve tried creating new posts and also updating existing posts.  I can’t switch themes because that is where the custom post type with the custom fields is created.

    Do you think the wysiwyg field might be the issue?

    Thanks,

    Kathy

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)