New map ADD TO MAP not working

Home Forums MapPress Support New map ADD TO MAP not working

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #19409
    jaycollier
    Participant

      I have a question about the
      <div>When we create a new map in the Admin > MapPress > Maps interface, enter an address to geolocate (this part works very nicely), and click ADD TO MAP, nothing happens, and no pointer appears.</div>
      <div></div>
      <div>In addition, no points appear after that map is saved and reopened.</div>
      <div></div>
      <div>This is the same behavior with multiple browsers and still occurred when I deactivated every plugin and theme except MapPress.</div>
      <div></div>
      <div>Do you have any suggestions?</div>
      <div></div>

      #19410
      jaycollier
      Participant

        I have a question about new map creation.

        When we create a new map in the Admin > MapPress > Maps interface, enter an address to geolocate (this part works very nicely), and click ADD TO MAP, nothing happens, and no pointer appears.

        In addition, no points appear after that map is saved and reopened.

        This is the same behavior with multiple browsers and still occurred when I deactivated every plugin and theme except MapPress. WP and MPP are updated to latest versions.)

        Do you have any suggestions?

        #19411
        jaycollier
        Participant

          Please disregard and delete this poorly formatted question. An optimize and index rebuild of the database resolved the issue.

          #19412
          Chris
          Keymaster

            Hi,

            Thanks for reporting this!  There was a bug in 2.73.15, which prevented adding new locations.  It should be fixed in 2.73.16, which I’ve just released.  Could you try the new version and let me know how it works for you?

          Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
          • You must be logged in to reply to this topic.