Radius limit no longer working as expected

Home Forums MapPress Support Radius limit no longer working as expected

This topic contains 7 replies, has 2 voices, and was last updated by  Chris 1 week, 4 days ago.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #18093

    joew
    Participant

    I’m having several other issues as well. All my custom icons seem to have disappeared. This could be completely my fault. And, when I click on a poi in a mashup, it opens the correct poi, but in a new tab. I checked, and I do not have that option checked in the backend.

    #18092

    joew
    Participant

    [mashup query="all" search="post" radius="25" PoiList="true"]

    https://alabamarecreationtrails.org/trail/alabama-reunion-trail/

    This was working before updating to the latest version of mappress. It would only pull those sites that showed up within 25 miles. To see this, visit link above and click on the tab under all the trail icons that says “Lodging and Outfitters.” It is now displaying all the icons.

    #18094

    joew
    Participant

    I had to revert to the original version, so hang on until tomorrow when I can get this set up on a test server to show you the issue. Sorry about that!

    #18097

    Chris
    Keymaster

    Hi,

    I think that’s 3 issues:

    1) The search showing all locations seems to be because the hidden tab is auto-centering between all POIs when it’s displayed (i.e. if it was displayed initially, it would work). I’ll have a look into fixing that.

    2) The plugin was changed to always use a new tab, but the documentation wasn’t updated. The change was made so the map wouldn’t recenter if the user goes to the target page and then back to the original.

    3) I can’t say about the icons, I’d need to see an example on the test site, so please send a demo URL when you have it ready.

    #18112

    joew
    Participant

    Here’s the link to the way things work on the site once the newest version is installed. http://trailstestsite.wpengine.com/trail/10-mine-trail/

    And here’s the way it looked before installing the update: https://alabamarecreationtrails.org/trail/10-mine-trail/

    The big issue is that it lost my custom icons on the upgrade. That and the radius issue. Any help is appreciated!

    #18114

    Chris
    Keymaster

    Hi,

    For the icons, were you using some rules to assign them based on taxonomy?

    If so – you may need to re-create the rules on the MapPress settings screen. The automatic icon assignment structure changed quite a while ago and any existing rules would need to be re-created.

    For example, this map doesn’t appear to have been saved with a specific icon, so I’m guessing it’s either assigned through the MapPress settings or via some PHP?

    http://trailstestsite.wpengine.com/outfitter/edgewood-cycles/

    #18115

    joew
    Participant

    Yes, I assigned them using the mappress interface. I can reassign them all if needed…. Wasn’t sure if I was just missing something. It was done with taxonomy. I’ll have to refresh my memory on that. Any work around on the radius issue?

    #18116

    Chris
    Keymaster

    Hi,

    You should be able to copy the icon assignments from the old system.

    The radius search-in-a-tab is going to require an update. I’ll let you know as soon as it’s available.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.